Fenerbahce Istanbul a fost eliminată de la turneul final al Cupei Turciei

Fenerbahce Istanbul, campioana în exercițiu a Turciei, vicecampioana Europei și principala favorită a oricărui eveniment baschetbalistic desfășurat în țara Semilunei,  fost eliminată în ziua inaugurală a turneului final din Cupa Turciei. Echipa antrenată de către Zeljko Obradovic a fost învinsă de marea rivală, Anadolu Efes.

Thomas Heurtel a totalizat 18 puncte, 6 pase decisive, fiind cel mai bun jucător al partidei. El a ajutat-o pe Anadolu Efes să controleze situația pe tabela de marcaj în repriza a 2-a. Prima jumătate s-a încheiat la egalitate, scor 39-39. Rezultatul final a fost de 82-74.

Bryant Dunston a adăugat 12 puncte, 9 recuperări, iar Tyler Honeycutt și Derrick Brown au terminat cu câte 11 puncte fiecare. De cealaltă pate, Ekpe Udoh a totalizat 14 puncte, 8 recuperări, iar Bogdan Bogdanovic a încheiat cu 12 puncte, 8 pase decisive și 5 recuperări pentru Fener.

În semifinale, Anadolu Efes se va duela cu Pinar Karsiyaka. Fostul adversar al CSM CSU Oradea din Basketball Champions League a învins pe Yesilgiresun.

Joi (16.02) se dispută celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei Turciei. Este vorba despre Besiktas vs Banvit, respectiv Galatsaray vs Darussafaka.

Foto: eurohoops.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.