Fenerbahce Dogus a învins echipa lui Zare Markovski

Fenerbahce Dogus a obținut o victorie categorică în confruntarea cu Trabzonspor Basketball. Meciul din sezonul regulat al ligii profesioniste din Turcia s-a încheiat cu scorul de 119-90.

După un prim sfert echilibrat, încheiat cu scorul de 25-25, elevii lui Zare Markovski – antrenorul echipei naționale a României – au rămas în urmă, fiind conduși cu scorul de 55-48 la pauză. Ecartul a crescut la peste zece lungimi, scor 87-74, la intrarea în secvența decisivă. Campioana în exercițiu a Turciei și Europei a reușit un parțial de 32-16 în ultimele zece minute de joc.

James Nunnally a reușit 20 puncte, 8 pase decisive, Jan Vesely a adăugat 18 puncte, 5 recuperări, Egehan Arna a bifat 18 puncte, Jason Thompson a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări, iar Ahmet Duverioglu a totalizat 14 puncte, 4 recuperări pentru învingători. Fenerbahce a jucat fără Brad Wanamaker, Nikola Kalinic, respectiv Luigi Datome.

În replică, Osiris Eldridge a avut 21 puncte, Brady Heslip a terminat cu 15 puncte, Paul Harris a încheiat cu 14 puncte, alți doi jucători având peste zece puncte pentru formația pregătită de Zare Markovski.

Fenerbahce ajunge la 8-2 și se menține pe locul al 2-lea în campionatul Turciei. În schimb, Trabzonspor Basketball a ajuns la 3-7.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.