Fenerbahce Dogus a anunțat legitimarea lui Brad Wanamaker

Fenerbahce Dogus a oficializat lgitimarea lui Brad Wanamaker. Fundașul nord-american sosește de la Darussafaka, la pachet cu noul sponsor principal al campioanei Europei la baschet masculin.

Wanamaker are o experiență de două sezoane la nivel de Euroligă. El este unul dintre jucătorii lansați la nivel de Euroligă de către italianul Andrea Trinchieri. Cei doi au colaborat între 2014 și 2016 la Brose Baskets Bamberg. În vârstă de 28 ani, Brad măsoară 1.93 metri.

Welcome Brad!

Posted by Fenerbahçe Doğuş on 7 Septembrie 2017

Cariera profesionistă a lui Wanamaker a început în anul 2011, alături de Austin Toros (NBDL). Pe parcursul sezonului 2011/12 a mai jucat pentru Teramo și Forli. În sezonul 2012/13 a evoluat pentru Limoges CSP, iar în stagiunea 2013/14 a jucat la Pistoia.

În sezonul 2016/17, Wanamaker a ghidat-o pe Darussafaka spre un loc în playoff-ul Euroligii. El a jucat în toate cele 34 partidei ale echipei sale în această ompetiție și a avut medii statistice de 16.7 puncte, 4.7 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.5 intercepții pe partidă.

Prin această mutare, antrenorul Zeljko Obradovic încearcă să rezolve, măcar parțial, pierderea lui Bogdan Bogdanovic. Acesta a făcut trecerea în NBA, fiind legitimat de Sacramento Kings. Un jucător mai apropiat de poziția lui Bogdanovic este tânărul Marko Guduric, însă e limpede că antrenorul ex-iugoslav a considerat că are nevoie de un scorer consacrat la nivel de Euroligă.

Wanamaker este cel de-al 5-lea transfer perfectat de Fener în această vară. Celelalte patru sunt fundașii Sinan Guler și Marko Guduric, extrema Nicolo Melli, respectiv pivotul Jason Thompson.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.