Fenerbahce a bifat a 40-a victorie consecutivă pe teren propriu

Fenerbahce Dogus a învins Banvit Bandirma pentru a 2-a oară într-o săptămână. Sâmbătă (07.10), confruntarea a făcut parte din programul primei etape a sezonului regulat din campionatul Turciei. Rezultatul final a fost de 80-63.

Prima repriză a avut pate de echilibru, fiind adjudecată de campioana Europei cu 44-36. Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, când Fener s-a desprins la 67-41, pentru ca pe final diferența să se reducă.

Jason Thompson (foto) a totalizat 16 puncte, 8 recuperări la debutul în campionatul Turciei. Gigi Datome a adăugat 12 puncte, iar Kostas Sloukas a încheiat cu 11 puncte și 4 pase decisivepentru învingători. În replică, Jakob Odum a reușit 24 puncte.

Fenerbahce a jucat acest meci fără Jan Vesely, Nikola Kalinic, Bobby Dixon și James Nunnally.

Acesta a fost cea de-a 40-a victorie consecutivă pe teren propriu pentru Fenerbahce.

Tofas Bursa a furnizat surpriza primei zile din noua ediție de campionat în Turcia. Formația amintită a depășit pe Darussafaka, scor 97-81.

Galatasaray Istanbul a dispus de Gaziantep cu 82-58, iar Eskisehir a depășit pe Istanbul BBSK, scor 80-76.

Duminică (08.10) sunt programate celelalte meciuri ale primei etape, incluzând meciul lui Demir Insaat Buyukcekmece – noua echipă a lui Vlad Moldoveanu, pe teren propriu, în compani lui Sakarya BSB.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.