Fenebahce Istanbul a prelungit contractul lui Bobby Dixon

Bobby Dixon și-a prelungit contractul cu Fenerbahce Istanbul. Fundașul american cu cetățenie turcă în vârstă de 33 ani va juca pentru galben-albaștri până în vara anului 2019.

Dixon a fost campion al Turciei în 2015 cu Pinar Karsiyaka, iar în 2016 cu Fenerbahce Istanbul. El a câștigat și cupa Turciei cu Karsiyaka în 2014, respectiv cu Fener în 2016. Prin prisma noului contract semnat e foarte posibil ca jucătorul american să-și încheie cariera alături de gruparea din Istanbul.

De-a lungul carierei, Dixon a mai jucat pentru echipe de club din Franța, Italia și Polonia. El și-a început aventura europeană în anul 2006.

Dixon este piesă de bază pentru Zeljko Obradovic. Importanța sa este cu atât mai mare cu cât el are cetățenie turcă, iar în competiția internă este limitat numărul străinilor la cel mult șase.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.