Fără Watson, fără naturalizat la EuroBasket 2017

România nu va avea jucător naturalizat la EuroBasket 2017. În absența unei informații oficiale pe marginea acestui subiect, știm cu certitudine faptul că Giordan Watson a efectuat deplasarea la Cheile Grădiștei, în cantonamentul echipei U-BT Cluj-Napoca.

Dacă situația lui Watson nu se clarifică, reprezentativa României va juca fără naturalizat la EuroBasket 2017. Celelalte variante – Scottie Wilbekin și DJ Cooper – au căzut de mult, ultima opțiune fiind Watson. Se pare că formalitățile de obținere a pașaportului românesc pentru acest jucător s-au complicat, motiv pentru care jucătorul s-a alăturat echipei de club.

Potrivit site-ului www.u-bt.ro, lotul echipei care a făcut deplasarea în cantonament: Andrei Mureșan, Camil Berculescu, David Vida, Anders Teir, Vaidas Kariniauskas, Ousmane Barro, Andrei Calnicenco, Giordan Watson, Zeljko Sakic, Lasan Kromah, Henry Domercant.

Lipsesc jucătorii din echipa națională a României, respectiv Aleksandar Rasic, aflat în recuperare după operația de tendon achilian. Totodată absentează și kinetoterapeutul Adrian Resteman, aflat în staff-ul echipei naționale.

Staff-ul tehnic: Mihai Silvășan – antrenor principal, Dorin Pintea – antrenor secund, Branko Cuic – team manager, Tudor Pintea – kinetoterapeut, Claudiu Man – preparator fizic, Nicolae Foalea – preparator fizic, Csaba Mott – maseur.

1 comentarii On Fără Watson, fără naturalizat la EuroBasket 2017

  • Suntem una din gazdele acestui european, echipa ce nu a mai jucat baschet la acest nivel dîn timpul Daciadei și nu putem sau nu vrem sa ne aliniem acestor vremuri. Meritam tot ce ni se întâmplă..

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.