Fără spectatori la Meciul 4 al finalei din Turcia

Meciul 4 al finalei campionatului din Turcia, programat a se desfășura vineri (16.06), în organizarea lui Besiktas, se va disputa fără spectatori. Decizia a fost luată de către Federația Turcă de Baschet ca urmare a incidentelor consemnate în penultimul minut al timpului regulamentar din Meciul 3 al seriei cu Fenerbahce Istanbul.

Amintitul meci a fost întrerupt în momentul în care arbitrii au dictat un fault tehnic împotriva băncii tehnice a lui Besiktas. A fost momentul în care jocul nu a mai putut continua, existând riscul ca suporterii să intre pe suprafața de joc. Arbitrii s-au retras la vestiare și au revenit de abia după ce sala a fost evacuată.

Fenerbahce a învins după o repriză de prelungiri, desprinzându-se la 3-0 în finala cu Besiktas. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Federația de specialitate a Turciei a impus o amendă în valoare de 12.500 euro clubului organizator. Totodată a impus o măsură ce obligă pe Besiktas să joace următoarele două meciuri de pe teren propriu fără spectatori. Primul va fi Meciul 4. Al 2-lea urmează să fie ori Meciul 6 din finală, ori primul meci oficial găzduit din următoarea ediție de campionat.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.