Fără patru oameni din rotația de bază, Golden State Warriors se impun în meciul cu Dallas Mavericks

Lipsită de piese grele, precum Stephen Curry și Draymond Green, respectiv fără pivotul Zaza Pachulia și fundașul Nick Young, campioana NBA a obținut o nouă victorie. Golden State Warriors au depășit pe Dallas Mavericks, scor 112-97.

După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, scor 48-48, formația californiană a trecut în control cu un parțial de 32-25, consemnat în secvența a 3-a. Ultimele 12 minute au fost copiate aproape la indigo cu ceea ce s-a întâmplat în actul al 3-lea, astfel încât ecartul s-a dublat și Warriors au bifat cea de-a 8-a victorie consecutivă.

Foto by Noah Graham/NBAE via Getty Images

Kevin Durant a totalizat 36 puncte, 11 recuperări, 7 pase decisive, Klay Thompson a adăugat 25 puncte (5/5 de pe semicerc), 5 recuperări, israelianul Omri Casspi (foto) a izbutit 17 puncte, 11 recuperări din postura de titular în condițiile absențelor a trei dintre componenții cvintetului de bază al echipei campioane. În fine, Andre Iguodala a totalizat 10 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Dirk Nowitzki a reușit 18 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, fără posesie pierdută pentru Mavericks.

Golden State are 23-6 la general, însă dincolo de acest bilanț, formația pregătită de către Steve Kerr demonstrează că poate să se lupte pentru victorie indiferent cine este oponent în pofida numeroaselor absențe și probleme medicale. Dallas are 8-21 la general.

Cleveland Cavaliers au depășit pe Los Angeles Lakers, scor 121-112. LeBron James a avut 25 puncte, 12 recuperări și 12 pase decisive la primul meci în compania lui Lonzo Ball. Kevin Love a reușit 28 puncte, 11 recuperări pentru Cavs. De cealaltă parte, Brandon Ingram a izbutit 26 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, iar Kyle Kuzma a terminat cu 20 puncte, 7 recuperări pentru californieni. Ball a totalizat 13 puncte, 11 pase decisive și 8 recueperări pentru Lakers.

În urma acestui succes, Cleveland ajunge la 21-8 și se menține pe locul al 2-lea în Conferința Est. LA Lakers au 10-17 și oupă locul 11 în Vest.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.