Evaluarea antrenorilor pentru licența de categorie A se va desfășura marți (06.06), la sediul FR Baschet

Marți (06.06), cu începere de la ora 10, la sediul Federației Române de Baschet, se va esfășura testarea teoretică din cadrul evaluării antrenorilor care doresc să obțină licența de categorie A.

FR Baschet anunță că locul de desfășurare al evaluării s-a modificat, fiind la sediul acestui for și nu la UNEFS, cu fusese anunțat inițial.

Participantii vor studia materialele specifice pentru categoria de licenta A, postate pe site-ul FR Baschet (click AICI), la “Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet”, capitolul “Licentiere”. Tot aici veti gasi si actele necesare pentru depunerea dosarului personal.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.