Europa – Rezultatele de luni (01.06)

În cursul serii de luni (01.06) s-au desfășurat noi partide contând pentru playoff-ul campionatelor naționale din Europa. Trecem în revistă rezultatele consemnate, respectiv situația la general în respectivele serii.

Fenerbahce Istanbul a depășit pe Pinar Karsiyaka Izmir, scor 84-70, în Meciul 2 din semifinalele campionatului Turciei. Scorul general a devenit 1-1. În cealaltă semifinală, Anadolu Efes Istanbul are 2-0 în seria cu Trabzonspor Medical Park. Seriile se mută la Izmir și Trabzon. Semifinalele se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Strasbourg IG a depășit pe Le Mans Sarthe cu scorul de 86-79. Astfel, echipa lui Vincent Collet s-a desprins la 2-0 în seria care se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. În cealaltă semifinale din campionatul Franței, Limoges CSP și SLUC Nancy sunt la egalitate, scor 1-1. Seriile se mută la Le Mans, respectiv Nancy.

Reggio Emilia a triumfat la Venezia cu scorul de 72-69, în pofida faptului că a pierdut secvența decisivă a Meciului 2 din această serie cu zece puncte. Scorul general devine 1-1. În cealaltă semifinală din Italia, EA7 Milano și Banco di Sardegna Sassari se află la egalitate, scor 1-1. Seriile se mută la Reggio Emilia și Sassari. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lukoil Academic a învins pe Balkan Botevgrad, scor 87-77, în Meciul 5 al finalei din Bulgaria. Seria s-a încheiat cu scorul general de 3-2. Așadar, după o pauză de un an, Lukoil devine din nou campioană a Bulgariei la baschet masculin.

Despre meciurile desfășurate luni (01.06), în Liga ACB puteți citi AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.