Europa va beneficia de cinci locuri la turneul preolimpic

FIBA Europe a anunțat că a adăugat la programul oficial al EuroBasket 2015 meciul pentru locurile 7-8. Acesta va avea o miză întrucât turneul continental servește și ca prilej de calificare la Jocurile Olimpice, respectiv la turneul preolimpic de baschet.

Finalistele EuroBasket 2015 se vor califica pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ce vor avea loc în vara anului 2016. În schimb, confederația europeană beneficiază de cinci locuri la turneul preolimpic. Boardul FIBA a decis să mărească numărul locurilor disponibile pentru Europa la turneul preolimpic de la patru la cinci.

Astfel, locurile 3, 4, 5, 6 și 7, în ierarhia finală a EuroBasket 2015, vor avea drept de participare la turneul preolimpic.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.