Euroliga – Etapa 7: Șapte echipe deja calificate în TOP 16, una eliminată din cursă!

Șapte echipe sunt calificate pentru TOP 16 în Euroliga masculină după disputarea rundei a 7-a din prima fază a grupelor. Așadar, cu trei etape rămase de disputat mai sunt nouă locuri disponibile.

Posesoare a unui bilanț general de 6-1, Fenerbahce Istanbul este singura echipă calificată din punct de vedere matematic din Grupa A la această oră.

Olympiacos Pireu are la rândul său un bilanț de 6-1 cu care ocupă prima poziție a clasamentului în Grupa B. În pofida unor probleme medicale, elenii sunt deja calificați în TOP 16.

În Grupa C sunt două echipe cu același bilanț general. Este vorba despre FC Barcelona și Lokomotiv Kuban Krasnodar. Interesant este că aceste echipe sunt singurele cu bilanț pozitiv în această grupă. Ambele sunt deja calificate în faza următoare.

Grupa D are deja trei locuri de calificare acontate. CSKA Moscova și Unicaja Malaga au 6-1 fiecare, pentru ca Brose Baskets Bamberg să aibă 5-2. Cele trei formații sunt deja calificate. Germanii sunt singurii care au pierdut mai mult de un meci în primele șapte runde și sunt deja calificați. De altfel, în Grupa D, pentru ocuparea ultimului loc rămas vacant, se mai luptă două echipe, Darussafaka Dogus și Maccabi Tel-Aviv.

Dinamo Sassari, campioana în exercițiu a Italiei, este singura echipă care nu a câștigat niciun meci în actuala ediție a Euroligii. Această echipă este prima deja eliminată din competiție, întrucât nu mai are nicio șansă matematică de calificare în TOP 16.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.