Euroleague Basketball a anunțat cavalerii fluierului care vor oficia la Final Four-ul de la Istanbul

Euroleague Basketball a anunțat lotul de arbitri convocați pentru Final Four-ul ediției 2017 a competiției continentale de top în baschetul de club. Opt cavaleri ai fluierului din tot atâtea țări au fost selectați să oficieze la evenimentul găzduit de Istanbul, în perioada 18-21 mai anul curent.

Arbitrii convocați sunt: Daniel Hierrezuelo (Spania), Damir Javor (Slovenia), Milivoje Jovcic (Serbia), Luigi Lamonica (Italia), Olegs Latisevs (Letonia), Robert Lottermoser (Germania), Fernando Rocha (Portugalia) și Boris Ryzhyk (Ucraina).

Cumulat, cei opt arbitri au participat la 40 ediții ale Final Four-ului. Cele mai multe participări au Lamonica, Lottermoser și Ryzhyk. Cel din urmă a oficiat finala olimpică din 2016, respectiv pe cea mondială din 2014. Javor este cel mai puțin experimentat, fiind la cea de-a 2-a prezență la turneul final.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.