EuroCup – Valencia continuă sezonul perfect, Unics și Aris înving, iar trei echipe venite din Euroligă cedează

Valencia Basket a obținut cea de-a 25-a victorie stagională. Echipa pregătită de Pedro Martinez a depășit pe PAOK Salonic, scor 78-62, în prima etapă din faza a 2-a în EuroCup.

Bojan Dubljevic a avut 12 puncte, iar Luke Sikma a adăugat 11 pentru învingători. Replica a venit de la Uros Duvnjak, autor a 14 puncte pentru PAOK.

În prezent, Valencia are 1-0 în faza a 2-a și 11-0 pe tot parcursul sezonului în EuroCup. De asemenea, această echipă are 14-0 în Liga ACB.

Într-un meci cu multe realizări pe tabela de marcaj, Avtodor Saratov a depășit pe Hapoel Ierusalim. Rezultatul final a fost de 105-96, consemnat după 40 minute de joc efectiv.

Fostele adversare ale Stelei CSM EximBank București au înregistrat următoarele rezultate:

Unics Kazan vs Nizhny Novgorod 84-74
Aris Salonic vs Neptunas Klaipeda 84-58
Pinar Karsiyaka vs Trabzonspor MP 81-68
Banvit Bandirma vs Bayern Munchen 83-85

Așadar, două echipe au câștigat și două au pierdut. Echipele învingătoare au întâlnit adversari care în sezonul 2014/15 au evoluat în Euroligă. În schimb, formațiile învinse au jucat în compania unor echipe care au jucat în prima parte a actualului sezon în Euroliga masculină.

Pe de altă parte, cinci din cele opt echipe „retrogradate” din Euroliga masculină au câștigat în prima etapă din faza a 2-a în EuroCup. Ele sunt Pinar Karsiyaka, Bayern Munchen, Maccabi Tel-Aviv, Stelmet Zielona Gora și Strasbourg IG. În schimb, au pierdut Limoges CSP, EA7 Milano și Dinamo Sassari.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.