EuroCup – Gran Canaria și Nizhny Novgorod se apropie de sferturile de finală

Finalistă a precedentei ediții de EuroCup, Gran Canaria a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale ediției 2015/16 în aceeași competiție. Echipa pregătită de Aito Garcia Reneses a învins pe terenul campioanei Franței.

Limoges CSP, condusă de Dusko Vujosevic a cedat pe teren propriu cu scorul de 65-82, fiind inferioară grupării din Insulele Canare pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv. Sasu Salin a totalizat 18 puncte, iar DJ Seeley a contribuit cu 16 puncte pentru învingători. În replică, Leo Westermann și Nobel Boungou-Colo au avut câte 13 puncte fiecare.

Nizhny Novgorod a obținut o victorie la 26 puncte diferență pe teren propriu. Într-un duel rusesc, fosta finalistă a Ligii VTB a surclasat pe Zenit St. Petersburg cu scorul de 102-76.

Celelalte cinci meciuri s-au încheiat la diferență de o singură posesie. Iată rezultatele înregistrate:

Alba Berlin vs Bayern Munchen 82-82
Strasbourg IG vs EWE Oldenburg 76-78
Banvit Bandirma vs EA7 Milano 69-72
CAI Zaragoza vs Energia Trento 85-83
Pinar Karsiyaka vs Galatasaray 67-64

Reamintim că echipa lui Vlad Moldoveanu, Zielona Gora, a pierdut pe teren propriu, scor 68-72, cu Unics Kazan.

Manșa a 2-a se dispută pe 1 martie anul curent. Fazele eliminatorii din EuroCup se joacă în sistem eliminatorii cu meciuri în dublă manșă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.