EuroCup – Adversari: Banvit a mai legitimat un jucător de Euroligă

Banvit Bandirma, adversarul Stelei CSM EximBank București în EuroCup, continuă campania de transferuri pentru urm[torul sezon competițional. Turcii au legitimat deja șase jucători străini pentru stagiunea 2015/16.

Cel mai recent transfer este al francezului Adrien Moerman, jucător provenit de la Limoges CSP, formație alături de care a câștigat de două ori consecutiv campionatul Hexagonului și a evoluat la nivel de Euroligă.

În vârstă de 27 ani, înalt de 2.03 metri, Moerman este extremă. El a avut medii stagionale de 14.5 puncte, 8.8 recuperări, 2.3 pase decisive și 1.5 intercepții în 41 meciuri disputate la nivelul LNB Pro A în stagiunea 2014/15. Adrien a totalizat 9.2 puncte, 6.9 recuperări și 1.2 pase decisive în zece meciuri la nivel de Euroligă.

De-a lungul carierei, Moerman a mai jucat pentru Roanne, Nanterre, Orleans, Nancy (toate în Franța), respectiv Bilbao (Spania). Are trei sezoane și 30 de meciuri disputate în Euroligă cu medii de 9.1 puncte, 5.1 recuperări și 1.0 intercepții, respectiv două stagiuni și 21 meciuri în EuroCup, cu 7 puncte, 5.4 recuperări, o intercepție și o pasă decisivă în medie pe meci.

În momentul de față, Banvit are următorii jucători străini sub contract: Courtney Fortson (poziția 1), AJ Slaughter (poziția 1), Dominique Johnson (poziția 2), Adrien Moerman (poziția 3-4), Jackie Carmichael (poziția 4-5) respectiv Gasper Vidmar (poziția 5). Legitimările lui Carmichael și Johnson nu au fost anunțate în mod oficial până la această oră. Lotul va fi completat cu jucători autohtoni, fiind puțin probabilă legitimarea de mai mulți jucători străini.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.