EuroBasket Women 2015 – 22 zile până la start

Echipa națională de baschet feminin a câștigat primul din seria de cinci jocuri amicale în tot atâtea zile consecutive programate a se desfășura la Arena de Baschet din capitală. România a depășit Senegal cu scorul de 68-54. Meciul a fost transmis în direct la DigiSport.

Tricolorele s-au desprins decisiv în secvența decisivă, când au izbutit un parțial de 22-10. Pe parcursul primelor 30 minute de joc efectiv lucrurile au decurs sub semnul echilibrului. Primul sfert s-a încheiat nedecis, pentru ca la jumătatea întâlnirii România să conducă cu scorul de 31-28. La intrarea în secvența decisivă, elevele lui Florin Nini conduceau cu 46-44.

nini

Pavel a totalizat 13 puncte, Irimia a adăugat 12 puncte, Orosz a terminat cu 9 puncte, 6 recuperări, Pașcalău, Stoiedin și Părău având câte 8 puncte fiecare, cu precizarea că cea din urmă a contribuit cu 7 pase decisive.

Următorul meci între cele două echipe se dispută miercuri (20.05), de la ora 18, în aceeși locație.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.