EuroBasket Women 2015 – 12 zile până la start

Echipa națională de baschet feminin a României a pierdut primele două meciuri susținute la turneul de pregătire din Belarus, intitulat Khalipski Cup. Tricolorele au cedat în confruntările cu Rusia și Belarus.

În ziua a 2-a, România a întâlnit Belarus. Rezultatul final a fost de 58-75. Gabriela Mărginean a fost principala realizatoare a României cu 13 puncte marcate. Replica a venit de la Katsiaryna Snytsina, autoare a 21 puncte. Yelena Leuchanka a totalizat 20 puncte și 21 recuperări.

În ziua inaugurală, elevele lui Florin Nini au pierdut cu Rusia, la scorul de 42-71. Eli Pavel a avut 8 puncte, iar Alina Crăciun a bifat 7 puncte și 9 recuperări. În replică, Elena Kirillova a totalizat 17 punte, iar Natalia Vieru a izbutit 11 puncte și 9 recuperări.

Sâmbătă (30.05), România se duelează cu Ucraina în ultimul meci de pregătire înaintea plecării la Timișoara, acolo unde vor susține meciurile din prima fază a grupelor la EuroBasket Women 2015.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.