EuroBasket 2017 Trophy Tour la Oradea

Vineri (14.07), la Arena Antonio Alexe din Oradea, pe tot parcursul zilei de jocuri din cadrul Campionatului European U20 masculin – Divizia B, ediția 2017, iubitorii baschetului vor avea oportunitatea să admire trofeul EuroBasket 2017.

Trofeul poartă numele lui Nikolai Semashko. Acesta este gravat pe partea inferioară a trofeului și îl onorează pe fostul șef al Comitetului Olimpic Sovietic. Semashko a fost vicepreședinte al FIBA și președinte al actualului FIBA Europe. El este membru al FIBA Hall of Fame.

FIBA, organizatorul evenimentului co-organizat de țara noastră prin intermediul Sălii Polivalente Cluj-Napoca, organizează așa numitul Trophy Tour, prin intermediul căruia trofeul circulă prin toate țările calificate la marele eveniment programată a se desfășura în perioada 31 august – 17 septembrie anul curent. Acest turneu a demarat pe 2 aprilie anul curent, în Letonia.

Trofeul a putut fi admirat deja în Islanda, Muntenegru, Ucraina, Polonia, Marea Britanie, Belgia, Turcia, Ungaria, Slovenia, Lituania, Franța, Spania și Croația.

În țara noastră, trofeul EuroBasket 2017 va petrece două zile. Prima, vinri (14.07), va consemna prezența trofeului în Oradea. Așadar, pe lângă posibilitatea de a urmări jocurile zilei inaugurale de la Campionatul European U20 masculin – Divizia B, cei prezenți la Arena Antonio Alexe, se vor putea bucura de prezența mult râvnitului trofeu, care va fi decernat la 17 septembrie anul curent, la Istanbul, echipei care ca câștiga titlul de campioană a Europei.

Iată programul zilei inaugurale la evenimentul de la Oradea:

Sport Hall A. Alexe.

Ora
Grupa/Meci Echipa  A Echipa B
      13:30 D/1 Moldova
Irlanda
 
      15:45 D/3 Croația
Kosovo   
17:45 – 18:00 Ceremonia de deschidere
 
      18:30 C/1 GEO Romania
      20:45 D/2 POR  Ungaria
 

Sala CE Partenie Cosma

Ora
Grupa/Meci
Echipa A
Echipa B
 
       11:45 C/2 Albania Malta  
       14:00 B/2 Azerbaidjan
Rusia
 
       16:15 A/1 Polonia
Belgia
 
       18:30 A/2 Armenia
Finlanda  
       20:45 B/1 Marea Britanie
Olanda

 Accesul va fi liber în ambele săli.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.