EuroBasket 2017 – Site-ul oficial conține o versiune în limba română

EuroBasket 2017, eveniment co-organizat de România, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, are de acum o versiune în limba română pe site-ul oficial al competiției.

Acesta poate fi accesat în link-ul alăturat – www.fiba.com/ro/eurobasket/2017

eurobasket2017

Site-ul cuprinde informații complete, începând cu știri de ultimă oră, interviuri/declarații, programul turneului, modalitate de achiziționare a biletelor, un fan zone, fotograții și o secțiune video.

EuroBasket 2017 se va desfășura între 31 august și 17 septembrie anul viitor. Grupa de la Cluj-Napoca se va desfășura între 31 august și 7 septembrie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.