EuroBasket 2017 – Rusia, Slovenia și Georgia nu vor juca la Cluj-Napoca

Alte trei echipe naționale nu vor juca cu certitudine la Cluj-Napoca cu ocazia organizării EuroBasket 2017. Este vorba despre Rusia, Slovenia și Georgia. Acest lucru se explică prin faptul că formațiile amintite au fost repartizate în cea de-a 4-a grupă valorică pentru tragerea la sorți ce va avea loc la Istanbul pe 22 noiembrie anul curent.

Din această grupă valorică, potrivit paginii de facebook a echipei naționale de baschet masculin a României, face parte și Ungaria, partenerul României în organizarea grupei de la Sala Polivalentă. Prin urmare cele trei echipe amintite vor fi repartizate în celelalte trei grupe ale turneului final.

Reamintim componența grupelor valorice 5 și 6:

Grupa valorică 5 – Germania, Belgia, Polonia și Muntenegru
Grupa valorică 6 – Islanda, Marea Britanie, Ucraina, România

Oricare echipă din a 5-a grupă valorică poate fi repartizată în grupa de la Cluj cu ocazia tragerii la sorți din 22 noiembrie. Nu există niciun fel de restricție.

România face parte din cea de-a 6-a grupă valorică, astfel încât celelalte trei componente ale acestei urne vor fi repartizate în celelalte grupe ale turneului final. Drept urmare, Islanda, Marea Britanie și Ucraina se alătură listei de echipe care nu vor juca în grupa de la Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.