EuroBasket 2017 – Programul zilelor de sâmbătă (09.09) și duminică (10.09)

Fazele eliminatorii ale EuroBasket 2017 demarează sâmbătă (09.09). Patru partide sunt programate în cursul acestei zile. Toate se desfășoară la Sinan Erdem Dome (foto), din Istanbul.

Dacă până acum au fost permise mici scurtcircuite și pași greșiți, începând din aceast fază orice inexactitate se poate plăti extrem de scump. Cu alte cuvinte, presiunea apasă în egală măsură, însă echipele cu pretenții ar putea gestiona mai bine această situație, chiar dacă e limpede că pentru acesteformații o eliminare prematură va fi aspru criticată de specialiști.

Programul jocurilor din optimile de finală este următorul:

Sâmbătă (09.09)
Slovenia (A1) vs Ucraina (B4) – ora 12:30
Franța (A3) vs Germania (B2) – ora 15:15
Finlanda (A2) vs Italia (B3) – ora 18:45
Grecia (A4) vs Lituania (B1) – ora 21:30

Duminică (10.09)
Letonia (D2) vs Muntenegru (C3) – ora 12:30
Serbia (D1) vs Ungaria (C4) – ora 15:15
Spania (C1) vs Turcia (D4) – ora 18:45
Croația (C2) vs Rusia (D3) – ora 21:30

Meciurile programate a se desfășura cu începere de la orele 18.45 și 21.30 sunt transmise în direct pe TVR HD și TVR 2. De notat că Televiziunea Română va transmite toate meciurile din fazele sferturile de finală, semifinale și finale. În mod alternativ, doritorii pot achiziționa un abonament lunar pe platforma www.livebasketball.tv, cu sumat de 6.99 euro, pentru a urmări toate meciurile de la EuroBasket 2017, cu comentariu în limba engleză.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.