EuroBasket 2017 – Mario Hezonja tentat să spună pas

Mario Hezonja ar putea absenta la EuroBasket 2017. Tânărul baschetbalist croat a declarat că este prea devreme să ia o decizie definitivă cu privire la disponibilitatea sa pentru acțiunea echipei naționale în acest an, dar crede că sunt șanse minimale de a fi prezent la Cluj-Napoca.

Prezent la acțiunile naționalei Croației în 2014, 2015 și 2016, adică la FIBA World Cup, EuroBasket, respectiv turneul preolimpic și Jocurile Olimpice, Hezonja intenționează să folosească vara anului 2017 pentru a lucra individual cu scopul de a-și îmbunătăți anumite aspecte ale jocului.

Component al lui Orlando Magic, Hezonja este un jucător născut în anul 1995. Măsoară 2.03 metri și evoluează la poziția 3. El parcurge cel de-al 2-lea sezon în NBA după ce a bifat trei sezoane în Euroligă.

„Super Mario” se află la o vârstă și într-un punct al carierei în care, dacă dorește să facă pasul următor spre consacrare în cea mai puternică ligă de pe planetă, va avea nevoie de un sezon 2017/18 mult mai productiv, cu precădere pentru că va fi ultimul din contractul semnat în calitate de debutant. În actualul are o medie mai mică de minute decât în cel de debut. El bifează 14 minute pe partidă și are 4.6 puncte, 2.2 recuperări și aproape o pasă decisivă pe partidă.

Croația face parte din grupa României la EuroBasket 2017, alături de Spania, Muntenegru, Cehia și Ungaria. Jocurile acestei grupe se vor desfășura între 31 august și 7 septembrie anul curent, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.