EuroBasket 2017 – Întâlnire a țărilor organizatoare cu specialiștii FIBA la Cluj-Napoca

EuroBasket 2017 va găzdui o grupă din prima fază la Cluj-Napoca, în noua Sală Polivalentă. Pentru buna organizare a acestui eveniment, FR Baschet este în permanent contact cu FIBA Europe și federațiile naționale ale celorlalte țări ce vor găzdui meciuri de la acest eveniment.

În cursul acestor zile, la Cluj-Napoca, se desfășoară o rundă de întâlniri a căror scop este stabilirea detaliilor de marketing, management și ticketing referitoare la EuroBasket 2017. Alături de reprezentanții FIBA și ai FR Baschet, la întâlniri participă reprezentanții federațiilor din Turcia, Israel și Finlanda, celelalte țări care vpr găzdui meciuri de la competiția programată a se desfășura în vara anului următor.

România este reprezentată la această întâlnite de Horia Păun (președinte FR Baschet), Adrian Voinescu (director evenimente-internațional FR Baschet), Mircea Cristescu, Aurora Dragoș (membri ai Biroului Federal), precum și oficialități din Cluj-Napoca.

Potrivit frbaschet.ro  pe agenda de lucru a intalnirilor se afla mai multe teme, asistenta discutand pana astazi despre branding (promovarea evenimentului) si ticketing (modalitatea de punere in vanzare a pachetelor cu bilete la meciuri), dar si despre planurile de management. Totodata, specialistii FIBA TV si ai departamentului de marketing din cadrul forului international au efectuat un site visit, inspectand ieri locatiile din Cluj-Napoca.

In opinia oficialilor FIBA si a celorlalti oaspeti de seama din Turcia, Israel si Finalnda, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca este o gazda foarte buna pentru EuroBasket 2017, fiind considerata o arena care se ridica la inalte standarde europene, iar conditiile oferite de hotelurile in care vor fi cazati participantii (Grand Hotel Italia) si oficialii (City Plaza) au fost apreciate din plin.

Pe de alta parte, s-a discutat si despre lansarea logo-ului oficial al EuroBasket 2017, acesta urmand sa fie prezentat in public in data de 25 mai.

“Este o intalnire de lucru care vizeaza mai multe aspecte administrativ-organizatorice. Sunt foarte multe de pus la punct pentru ca EuroBasket 2017 sa fie o reusita din toate punctele de vedere. Am avut mai multe discutii despre branding, despre ticketing, despre televizarea evenimentului, dar si despre multe altele. Sunt multe detalii si nu trebuie omis nimic. Vom avea periodic astfel de intalniri”, a declarat Adrian Voinescu, directorul Evenimente-International din cadrul FRB si coordonatorul Comitetului Roman de Organizare al Eurobasket 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.