EuroBasket 2017 – Croația a redus lotul la 13 jucători după renunțarea la Zubcic

Croația a redus contingentul de jucători la 13. Antrenorul Aleksandar Petrovic a renunțat la Tomislav Zubcic, jucător pe care orădenii au avut posibilitatea să-l vadă în luna noiembrie a anului trecut la Arena Antonio Alexe, în uniforma lui Avtodor Saratov.

În aceste condiții, reprezentativa Croației mai are de renunțat la un singur jucător pentru a avea definitivat lotul de 12 cu care se va prezenta la Cluj-Napoca, pentru EuroBasket 2017.

În prezent, lotul Croației îi cuprinde pe următorii:

Fundași – Roko Leni Ukic, Marko Popovic, Filip Kruslin, Dominik Mavra
Extreme – Bojan Bogdanovic, Krunoslav Simon, Marko Tomas, Ivan Ramljak
Pivoți – Dario Saric, Darko Planinic, Luka Zoric, Dragan Bender, Ivan Buda

Reamintim că în lotul lărgit a fost cuprins și Zeljko Sakic, noul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca. Acesta s-a alăturat deja echipei sale de club.

Desigur, nu poate fi exclusă varianta readucerii în cantonament a unor jucători dacă vor apărea probleme medicale cu cei prezenți în programul naționalei croate.

Naționala Croației vine după două victorii importante, asupra Franței (92-87) și Lituaniei (82-80). Următoarele jocuri de pregătire sunt programate pe 12 și 14 august. Adversari sunt Slovenia și Ucraina.

EuroBasket 2017 începe la 31 august. Alături de Croația, în grupa de la Cluj-Napoca participă Spania, Cehia, Muntenegru, Ungaria și România.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.