EuroBasket 2017 – Cehia fără Vesely și Balvin. Ar putea lipsi și naturalizatul Schilb!

Continuă problemele pentru adversarii României la EuroBasket 2017. Ondrej Balvin a anunțat că nu va participa la competiția programată să demareze pe data de 31 august anul curent. În aceste condiții, situația Cehiei la interior se agravează.

Jucătorul amintit a declarat că în momentul în care a semnat contractul cu Gran Canaria, echipă angrenată în Liga ACB și EuroCup, a fost sfătuit de conducerea clubului să evite participarea la EuroBasket 2017. De notat că Balvin a încheiat sezonul precedent accidentat la gleznă.

Balvin are 25 ani, măsoară 2.17 metri și este pivot. El și-a început cariera în anul 2009, alături de USK Praa. Un an mai târziu a fost legitimat de Sevilla, alături de care a petrecut șase sezoane. De notat că el a fost coleg cu Emi Cațe în sezonul 2015/16. A început sezonul precedent la Bayern Munchen, însă l-a încheiat alături de Estudiantes Madrid.

Reamintim faptul că Jan Vesely a anunțat la rândul său că renunță la EuroBasket. Pivotul ceh a avut un sezon istovitor alături de Fenerbahce Istanbul, câștigând Euroliga.

De asemenea, sunt șanse mici ca Blake Schilb să participe din postură de naturalizat pentru naționala Cehiei. El nu are echipă de club la ora actuală. Americanul a promis că se va alătura echipei naționale a Cehiei imediat după ce va semna cu un club. Rămâne de văzut dacă sau când Schilb se va alătura naționalei Cehiei.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.