EuroBasket 2015 – Grecia este între primele opt

Grecia este cea de-a 2-a echipă calificată în sferturile de finală la EuroBasket 2015. Formația pregătită de către Fotis Katsikaris s-a dezlănțuit în repriza a 2-a, pe parcursul căreia a realizat un parțial de 33-13 în drum spre un succes convingător în fața Belgiei. Rezultatul final a fost de 75-54.

siglaPartida a demarat sub semnul echilibrului și a continuat în acest mod până la jumătatea partidei. Grecia a câștigat la limită primul sfert, scor 16-15. După 20 minute de joc scorul era 34-31. Lucrurile s-au schimbat în a 2-a jumătate, atunci când Grecia s-a desprins decisiv.

Ioannis Bourousis a avut 14 puncte, Kostas Koufos a adăugat 13 puncte și 9 recuperări, Giannis Antetokounmpo a bifat 10 puncte, 10 recuperări, iar Giorgos Printezis a avut 10 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Pierre Antoine Gillet a avut 14 puncte, 4 recuperări, iar Sam Van Rossom a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive.

Elenii revin între primele opt echipe ale Europei după ce în 2013 a ratat accesul în sferturile de finală. În prealabil, Grecia a obținut cinci clasări consecutive între primele șase, incluzând titlul continental în 2005, respectiv locul 3 în 2009.

În sferturile de finală, Grecia se duelează cu învingătoarea meciului dintre Spania și Polonia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.