Eșecuri în amicale pentru Muntenegru, Cehia și Ungaria

Muntenegru a pierdut meciul cu Serbia, scor 71-82, într-un meci amical desfășurat duminică (13.08), contând pentru turneul la care a mai participat și Grecia. Aceste formații se pregătesc pentru EuroBasket 2017.

Bojan Dubljevic a avut 13 puncte, 6 recuperări, iar Nikola Vucevic a adăugat 10 puncte pentru Muntenegru, adversar al României în grupa de la EuroBasket. În replică, Bogdan Bogdanovic a totalizat 25 puncte, iar Stefan Bircevic a terminat cu 15 puncte.

De notat că Serbia a jucat fără Milos Teodosic, Nikola Kalinic și Miroslav Raduljica.

Cehia a fost învinsă de Georgia, la Tbilisi, scor 64-68. Înaintea acesti meci a fost prezentat trofeul Nikolai Semashko, care va fi decernat câștigătoarei EuroBasket 2017. Tomas Satoransky a avut 20 puncte pentru cehi. În replică, Tornike Shengelia a totalizat 17 puncte pentru gruzini.

Ungaria a fost depășită de Germania, la Kazan, scor 65-67. Jocul a fost deosebit de echilibrat, fiind tranșat în ultimul sfert, grație unui parțial de 15-9 în favoarea germanilor. Eilingsfeld Janos a totalizat 18 puncte, 9 recuperări, iar Vojvoda David a adăugat 17 puncte, 8 recuperări pentru Ungaria. În replică, Robin Benzing a reușit 25 puncte, 5 recuperări.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.