Eșec la scor pentru România U16 feminin la Bourges, de această dată cu Italia

România a pierdut al 2-lea meci disputat la Campionatul European U16 feminin Divizia A de la Bourges, Franța. Elevele lui Mădălin Piperea și Romela Cristea au cedat în duelul cu Italia, scor 34-87.

Jocul a fost controlat cu autoritate de italience. Acestea s-au desprins la 16 lungimi din primul sfert, iar diferența a continuat să crească. La pauză scorul era de 45-18. Deficitul tricolorelor a urcat la 42 puncte cu zece minute înainte de final. Nici secvența decisivă nu a avut altă desfășurare.

Ștefania Cătinean a totalizat 13 puncte. Nicio altă jucătoare nu a marcat mai mult de șase puncte.

România are 0-2 la general după acest eșec. În ultimul meci din faza grupelor, programat pentru duminică (06.08), ora 17.15, tricolorele se duelează cu Serbia. Meciul va fi transmis în direct pe YouTube.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.