Eșec la scor pentru România în deschiderea Campionatului European U16 masculin Divizia B

România a pierdut meciul cu Belgia, scor 48-85, în cadrul zilei de deschidere la Campionatul European U16 masculin Divizia B ediția 2017, găzduit la Sofia, Bulgaria. Meciul a fost transmis în direct la internet.

Tricolorii au rămas în urmă încă din primele minute de joc, adversarul reușind să se desprindă la 22-10, în primul act. Diferența a continuat să crească, Belgia câștigând fiecare sfert. Rezultatul înregistrat în celelalte acte: 22-17, 15-6, 26-15.

Formația antrenată de către Alexandru Olteanu, Alexandru Gîlcă și Cătălin Ștefănescu a avut doar 24% la aruncările din acțiune, cu 15 procente mai puțin decât adversarul. Acest lucru a fost dublat de un raport al recuperărilor ofensive de 13-26. În fine, tricolorii au avut 21 posesii pierdute, cu nouă mai multe decât oponentul.

Constantin Gavriloaia a totalizat 15 puncte, iar Tudor Lungu a adăugat 10 puncte. Alți opt jucători au punctat pentru România în acest meci.

Vineri (11.08), ora 13.45, România se duelează cu Islanda. Jocul va fi transmis în direct pe YouTube.

Articole din aceeași categorie

3 comentarii On Eșec la scor pentru România în deschiderea Campionatului European U16 masculin Divizia B

  • Oare de ce nu ma mir ? Astea sunt rezultatele normale ale echipelor de baieti in ultimii 5-6 ani. Echipa U20 a fost, anul acesta o surpriza extraordinar de placuta. Nu prea inteleg de ce echipa tehnica este atat de tanara ? Oare ce rezultate , in calitate de antrenor, il recomandau pe d-nul Olteanu pentru aceasta functie ?

    • Asta e singura sansa! DA-TI-LE RESPONSABILITATI TINERILOR DE PERSPECTIVA, fie ca vorbim de jucatorii de la nationala de seniori sau antrenorii de juniori!!!

      • frumos spus cu responsabilitatea, tinerii trebuie sa faca intai dovada competentei si mai trebuie sa fie si lasati sa lucreze, fara interfereri din partea altor „priceputi” in ale baschetului ceea ce este mai greu, atunci cand antrenorii se schimba precum sosetele. Una peste alta din ce am vazut in meci este ca acesti copii au luptat si-au dat silinta ceea ce este laudabil. in schimb nu am perceput nimic ca si organizare si tactica a jocului sau poate gresesc din dorinta de a vedea baietii invingatori

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.