Erick Green a semnat cu Valencia Basket

Valencia Basket continuă campania de achiziții. Campioana Spaniei l-a înregimentat pe Erick Green. Acesta este fundaș și sosește de la Olympiacos Pireu, alături de care a disputat finala Euroligii masculine – ediția 2017.

În vârstă de 26 ani, înalt de 1.90 metri, Green a semnat un contract pe un sezon cu formația antrenată de Txus Vidoretta. El a jucat 36 partide în precedenta ediție a Euroligii și a avut 10 puncte pe partidă, cu un procentaj de 40% la aruncările de trei puncte.

Green a mai jucat la nivel de Euroligă pentru Montepaschi Siena. Ulterior a evoluat în NBA, pentru Denver și Utah, respectiv în NBDL pentru Reno. Are 46 meciuri jucate în Euroliga masculină, respectiv 52 în NBA.

Valenia a mai obținut semnăturile lui Latavious Williams (american, pivot), Aaron Doornekamp (olandez, extremă), respectiv Andres Rico (spaniol, fundaș). De asemenea, ibericii au anunțat continuarea colaborării cu Antoine Diot și Bojan Dubljevic.

În altă ordine de idei, CSKA Moscova a anunțat prelungirea contractului pentru Pavel Korobkov. Pivotul de 2.06 metri și în vârstă de 26 ani revine după ce a ratat sezonul 2016/17 în întregime din cauza unei accidentări. Korobkov nu este refăcut complet și urmează să se alăture echipei imediat ce staff-ul medicale va confirma că el este apt pentru efort.

Foto: www.euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.