Erez Edelstein este noul antrenor al lui Maccabi Tel-Aviv

Maccabi Tel-Aviv a anunțat numirea lui Erez Edelstein în funcția de antrenor principal. El îl înlocuiește pe Zan Tabak, croatul care a preluat formația galben-albastră în cursul sezonului 2015/16.

În vâstă de 54 ani, Edelstein a mai antrenat pe Hapoel Herzliya, Galilee, Maccabi Ramat Gan, Hapoel Jerusalem, respectiv Hapoel Tel Aviv. Edelstein este și antrenorul principal al echipei naționale a Israelului.

Stagiunea 2015/16 a fost una dezamăgitoare pentru Maccabi. A părăsit Euroliga și EuroCup prematur, iar în campionatul intern a fost eliminată din semifinale. A fost al 2-lea sezon consecutiv în care gruparea din Tel-Aviv ratează calificarea în finala campionatului din Israel. În cursul sezonului recent încheiat, Maccabi a operat și o schimbare pe banca tehnic, Guy Goodes fiind substituit de Tabak în luna noiembrie a anului 2015.

De notat că Maccabi Tel-Aviv are deja înțelegeri cu mai mulți jucători, precum Maik Zirbes, Quincy Miller, Sonny Weems și DJ Seeley.

Începând din sezonul 2016/17, Maccabi Tel-Aviv demarează contractul cu Euroleague Basketball ce îi asigură venituri consistente și participarea în Euroliga masculină pentru următorii zece ani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.