Energia Târgu-Jiu renunță la Anthony Miles. L-a legitimat pe Paris Lamount Horne!

Energia Târgu-Jiu a operat o primă modificare în efectivul de jucători. Americanul Paris Lamount Horne este noua achiziție a gorjenilor. El evoluează la poziția 2 și a fost legitimat pentru a-l înlocui pe Anthony Miles.

În vârstă de 28 ani, Horne măsoară 1.91 metri și cântărește 86 kilograme. Legitimarea acestuia a fost anunțată de site-ul csenergia.ro. Conform sursei citate, Horne ar putea debuta la meciul cu U BT Cluj-Napoca, din cadrul etapei a 7-a în sezonul regulat al LNBM.

Horne a jucat la nivel profesionist pentru BG Gottingen (Germania), Buyukcekmece (Turcia, liga a 2-a), respectiv Chiba Jets (Japonia). În sezonul 2014/15, în campionatul nipon, Horne a bifat 47 prezențe și a avut medii statistice de 9.9 puncte, 2.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 1.2 intercepții pentru 8.5 la eficiență. El a avut 53% la aruncările de două puncte, 32% la trei puncte și 64% la linia de pedeapsă.

Miles susține ultimul său meci pentru Energia în momentul în care acest text a fost redactat și publicat, în Cipru, în etapa a 2-a din FIBA Europe Cup. Acesta a venit în România după ce a fost al 2-lea marcator al campionatului Poloniei, la o echipă ce s-a clasat pe locul al 15-lea în liga amintită. Miles a avut cinci prezențe în LNBM și a bifat medii statistice de 11.4 puncte, 5.8 recuperări (1.4 ofensive), 2.2 pase decisive, 1.4 intercepții și 1.2 posesii pierdute pentru 13.2 la eficiență în 22 minute pe meci. El a avut 50% la aruncările de două puncte, 8% la trei puncte, respectiv 85% la linia de pedeapsă.

Acesta este primul extra-transfer perfectat de Antonis Constantinides în acest sezon competițional.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.