Emanuel Cațe are un nou antrenor la Sevilla

Alejandro Martinez este noul antrenor al lui Emanuel Cațe. Acesta a fost numit în funcție la Real Betis Sevilla, unde îl înlocuiește pe Zan Tabak.

Martinez vine de la Les Soles de Mexicali, din campionatul Mexicului. Cel mai notabile rezultat din cariera antrenorului catalan se leagă de Iberostar Tenerife. El a ghidat acestă echipă din cel de-al 3-lea eșalon al Spaniei până în primul.

De asemenea, Martinez a lucrat la nivel juvenil, fiind antrenor al echipelor naționale ale Spaniei U17 și U18. În plus, el a fost secund pentru Joan Orenga al lotul U20 iberic. La începutul carierei de antrenor, la finalul anilor 80, Martinez a fost asistent pentru legendarul Aleksander Gomelski.

Zan Tabak a fost eliberat din funcție după eșecul suferit pe teren propriu de Real Betis Sevilla în etapa a 28-a din Liga ACB. Această formație a pierdut pe teren propriu, scor 73-85, duelul cu Bilbao Basket.

În prezent, Real Betis Sevilla se situează pe locul al 15-lea din 17 formații, cu un bilanț de 8-18 la general.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.