„El Clasico” a fost transmis în 200 de țări, pe toate continentele!

Meciul dintre FC Barcelona și Real Madrid, contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2016/17 a înregistrat un record absolut pentru baschetul european la nivel de club. Acest joc a fost transmis în direct în 200 de țări și teritorii de pe toate continentele.

Niciun alt meci de baschet din istoria disciplinei ce a cuprins confruntarea unor echipe de club nu a atins această cifră. În plus, „El Clasico” a putut fi urmărit inclusiv în avioane și pe vase de croazieră, prin intermediul transmisiunii realizate de canalul Sport 24.

llull

În plus, meciul a putut fi urmărit în orice colț al planetei, inclusiv în țările și teritoriile care nu au putut privi meciul la TV, datorită transmisiunii meciului pe internet, prin intermediul Euroleague.TV. Singura condiție în acest sens a constat în existența unei conexiuni la internet.

Sezonul 2016/17 la nivel de Euroligă este unul cu adevărat istoric.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.