Cei mai eficienți jucători străini aflați la primul sezon în LNBM

Kevin Hardy, de la CSU Atlassib Sibiu, este cel mai eficient jucător străin în Liga Națională între cei care parcurg primul sezon în această competiție. El este acompaniat de un singur alt jucător, tot american, care în primele meciuri disputate în LNBM are o medie de 20 la eficiență. Numele lui este Noah Dahlman.

hardy

În tabelul de mai jos este prezentat topul celor mai productivi zece jucători străini aflați la primul sezon în LNBM din punct de vedere al eficienței.

Pos Jucător Echipă Eficiență MJ
1 Kevin Hardy Sibiu 20,4 7
2 Noah Dahlman Dinamo 20,0 7
3 Callistus Eziukwu Târgu-Jiu 17,5 6
4 Karolis Babkauskas Dinamo 17,0 7
5 Kentwan Smith Timișoara 16,7 7
6 Yaroslav Lemyk Galați 15,0 7
7 Lawrence Gilbert Sibiu 14,5 7
8 Marko Marinovic Steaua 13,6 5
9 Vyatcheslav Bobrov Pitești 13,0 7
10 Jay Threatt Galați 12,1 7

Hardy și Dahlman ocupă primele două poziții în ierarhia generală individuală a Ligii Naționale. Ei sunt acompaniați pe podium de pivotul lui BC Mureș, Ousmane Barro, jucător aflat la cel de-al 4-lea sezon în România.

Rihards Kuksiks și Anthony Miles au avut indici de 14,3 respectiv 13.2, fiind la prima experiență în România, dar amândoi au părăsit deja echipele din Pitești, respectiv Târgu-Jiu. Așadar, deși s-au numărat printre cei mai eficienți străini din Liga Națională, ei nu au rămas la echipele care i-au recrutat în vară.

Vom urmări în ce fel se schimbă această ierarhie pe parcursul sezonului.

Foto: csusibiu.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.