Echipa națională de seniori continuă pregătirile pentru EuroBasket 2017

Reprezentativa de baschet masculin a României continuă pregătirile pentru participarea la EuroBasket 2017. Tricolorii se antrenează la Cluj-Napoca, sub îndrumarea lui Marcel Țenter.

Acest stagiu a demarat la începutul acestei săptămâni, după o perioadă de două săptămâni și jumătate pe care tricolorii au petrecut-o la Cheile Grădiștei.

În prezent, sub comanda antrenorilor se află următorii jucători:

Fundași – Cătălin Petrișor, Adrian Tudor, Octavian Popa Calotă, Andrei Mandache
Extreme – Vlad Corpodean, Adrian Guțoaia, Radu Paliciuc
Pivoți – Rolland Torok, Alex Olah, Cătălin Baciu, Bogdan Țîbîrnă, Iulian Orbeanu, Titus Nicoară

Lotul va fi completat de Vlad Moldoveanu – se va alătura echipei pe 17 iulie, respectiv tridentul Nandor Kuti, Bobe Nicolescu, Emanuel Cațe – după încheierea Campionatului European U20 masculin Divizia B, de la Oradea, pe 25 iulie. Giordan Watson, Scottie Wilbekin și DJ Cooper și-au depus actele pentru obținerea cetățeniei române. Dacă sau care dintre ei o va obține, se va alătura echipei naționale.

Staff-ul tehnic al echipei naționale îi mai cuprinde pe Milorad Perovic (asistent), Liviu Dumitru și Marko Stojanovic (preparatori fizici), Dragan Milisavljevic (pregătire mentală), Scott Simpson (consultant). Alături de aceștia activează în permanență următorii: Răzvan Melinte (medic), Adrian Resteman și Nicolae Niță (kinetoterapeuți). De asemenea, Constantin Ioan (coordonator) și Marius Toma (manager) completează componența primei reprezentative a României.

EuroBasket 2017 demarează pe 31 august. O grupă se va desfășura la Cluj-Napoca. Aceasta cuprinde următoarele echipe: Spania, Croația, Cehia, Muntenegru, Ungaria și România. Primele patru clasate se califică pentru optimile de finală. Fazele eliminatorii se vor desfășura la Istanbul, Turcia, între 8-17 septembrie.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Echipa națională de seniori continuă pregătirile pentru EuroBasket 2017

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.