Naționala U18 feminin a pierdut al 2-lea meci în Bulgaria

Echipa națională U18 feminin a României a pierdut cel de-al 2-lea meci disputat în compania formației similare a Bulgariei. A doua partidă a avut loc la Sofia în cursul dimineții de marți și s-a încheiat cu scorul de 83-74 în favoarea echipei gazdă.

Tricolorele au rămas în urmă din primul act, încheiat cu scorul de 19-9. Diferența a trecut de zece lungimi pe parcursul celui de-al doilea act. La jumătatea partidei scorul a fost de 47-34. În partea a 2-a România a jucat mai bine și a recuperat din handicap, însă nu a reușit să preia conducerea.

Antrenorul Florin Covaciu a început partida cu următorul cvintet: Kincso, Cenan, Peter, Sfârlea și Neagu. De notat că România a avut mari dificultăți cu primele cinci pe parchet. Pe parcurs au intrat Matei, Buzogany, Maxim, Aursulesei, Gherman, Pop, Ferariu, Debreczi, Grigor și Steiner.

Zsuzsanna Buzogany a avut 16 puncte, 11 recuperări, 2 intercepții și 2 capace pentru un indice de 24 la eficiență. Raluca Matei a adăugat 8 puncte și 6 recuperări pentru 14 la eficiență.

Statistica echipei României:

u18fem

În primul meci, naționala U18 a României a învins Bulgaria cu scorul de 58-51.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.