Echipa lui Alex Olah a pierdut la limită în Germania

Alex Olah a suferit a 2-a înfrângere în FIBA Europe Cup. Echipa bănățeanului, Belfius Mons Hainaut, a cedat în meciul cu Telekom Baskets, desfășurat la Bonn, în Germania, Rezultatul final a fost de 77-75.

Compatriotul nostru nu a mai fost titularizat în angrenajul formației belgiene. El a intrat pe parcurs și a bifat 16 minute de joc. Olah a avut 9 puncte (3/8 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 2 recuperări și a pierdut posesia mingii o dată pentru 5 la eficiență și 5 la +/-.

olahalex

Olah are medii de 7.5 puncte, 3.5 recuperări și 1.0 capace în 18.8 minute pentru 6.5 la eficiență. El are procentaje de 40% la aruncările din acțiune și 100% la linia de pedeapsă în două partide la nivelul FIBA Europe Cup.

Belgienii au avut ultima posesie. Ei au încercat să câștige meciul, încercând o aruncare de pe semicerc. Aceasta a fost imprecisă și meciul s-a terminat cu victoria germanilor la limită.

Mons Hainaut are 0-2 la general și ocupă locul 3, ultimul, la jumătatea primei faze a competiției. Pentru echipa lui Olah urmează două meciuri pe teren propriu în partea a 2-a a acestei faze.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.