Echipa ideală a sezonului în Liga ACB

Liga ACB a anunțat echipa ideală a sezonului regulat în ediția 2016/17. Cinci jucători de la echipe diferite compun cvintetul de vis al ligii iberice.

Sergio Llull a fost inclus în echipa ideală în calitate de conducător de joc. Superstarul lui Real Madrid este conducător de joc în această structură.

Edwin Jackson, de la Unicaja Malaga, a fost desemnat ca poziție 2. Francezul este unul dintre cei mai redutabili shooteri din campionatul Spaniei.

Maghiarul Adam Hanga a fost desemnat drept cel mai bun jucător de poziția 3. Extrema amintită evoluează pejtru Baskonia și a fost desemnat de curând cel mai bun jucător defensiv al sezonului în Euroligă.

Bojan Dubljevic acoperă poziția 4. Ex-iugoslavul evoluează la Valencia Basket. Includerea sa în echipa ideală vine după ce jucătorul amintit a devenit cel mai bun marcator din istoria EuroCup.

Giorgi Shermadini, pivotul gruzin al lui MoraBanc Andorra, a fost inclus în echipa ideală a sezonului. El evoluează la poziția 5.

Echipa a 2-a îi cuprinde pe Shane Larkin (Baskonia), Facundo Campazzo (Murcia), Nemanja Nedovic (Malaga), Anthony Randolph (Real) și Ante Tomic (Barcelona).

Trei dintre cei mai buni zece jucători ai sezonului în Liga ACB ar putea fi prezenți la Cluj-Napoca, pentru EuroBasket 2017 – Llull, Hanga și Tomic.

Foto: acb.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.