Earl Watson e noul pivot al Craiovei

SCM Universitatea Craiova a anunțat legitimarea lui Earl Watson. În vârstă de 27 ani, înalt de2.01 metri, acesta evoluează la pozițiile 4-5.

Sportivul american a evoluat timp de două sezoane în NCAA la Rhode Island, având medii statistice de 4.1 puncte și 3.9 recuperări pe meci.

Watson și-a început cariera profesionistă în Europa, la Kolossos Rhodos, echipa alături de care a participat în sezonul 2016-2017 în campionatul Greciei. El a avut medii de 5.2 puncte și 2.7 recuperări în 12 minute pe meci.

De asemenea, Watson a evoluat în această vară în Uruguay pentru Capitol Montevideo. Aici a avut 15.7 puncte și 16.2 recuperări la o medie de 35 de minute pe meci.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.