EA7 Milano vs Umana Reyer Venezia în finala SuperCupei Italiei

Umana Reyer Venezia și EA7 Milano se duelează în finala SuperCupa Italiei 2017. Cele două formații au triumfat în deschiderea evenimentului găzduit la Forli. Meciurile au fost oferite de TVR HD.

Partida de deschidere a consemnat succesul lui EA7 Milano, scor 74-65, asupra Energiei Trento. Deținătoarea Cupei Italiei a controlat jocul disputat în compania finalistei ultimei ediții de campionat.

Drew Goudelock a marcat 24 puncte și a adăugat 5 recuperări pentru noua echipă a lombarzilor. Noul antrenor, Simone Pianigiani, are la dispoziție foarte mulți baschetbaliști transferați în această vară. Dairis Bertans a adăugat 11 puncte, iar Amath M’Baye și Jordan Theodore au terminat cu câte 10 puncte marcate, cel din urmă bifând și șase pase decisive.

Chase Behanan a replicat cu 13 puncte, 8 recuperări, Shavon Shields a adăugat 12 puncte, iar Dominique Sutton a terminat cu 11 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive pentru Trento.

Foto Ciamillo-Castoria

Umana Reyer Venezia a depășit pe Dinamo Sassari, scor 86-79. Campioana în exercițiu a Italiei s-a desprins în sfertul al 2-lea și a menținut un avantaj de 2-3 posesii până la finalul încleștării.

Hrvoje Peric a totalizat 21 puncte, 5 recuperări, Michael Bramos a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, iar Andrea de Nicolao și Dominique Johnson au bifat câte 10 puncte fiecare pentru învingători. De cealaltă parte, Achille Polonara a avut 23 puncte, 8 recuperări, iar Rok Stipcevic a adăugat 17 puncte și 5 pase decisive pentru Sassari.

Milano a cucerit SuperCupa Italiei pentru prima dată în istorie în urmă cu un an și se află la cea de-a 4-a finală consecutivă. În schimb, Venezia se află la prima prezență în finală. Aceasta este cea de-a 23-a ediție a SuperCupei în Italia.

Finala SuperCupei Italiei se desfășoară duminică (24.09), cu începere de la ora 19:00. Confruntarea este transmisă în direct la TVR HD.

Foto: www.legabasket.it

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.