EA7 Milano restabilește egalitatea în semifinala cu Venezia

EA7 Milano a restabilit egalitatea în semifinala campionatului Italiei disputată în compania echipei Umana Reyer Venezia. Lombarzii au făcut re-break-ul, impunându-se cu scorul de 88-80.

Formația pregătită de către Jasmin Repesa a fost mai bună în sferturile 1 și 4, desprinzându-se decisiv pe parcursul ultimelor zece minute de joc. Gruparea vizitatoare a înscris 27 puncte pe parcursul secvenței decisive, perioadă în care Venezia a replicat cu 22.

Krunoslav Simon a avut 25 puncte, Alessandro Gentile a adăugat 11 puncte și 7 recuperări pentru învingători. În replică, Michael Bramos a reușit 14 puncte, iar Jeremy Pargo și Mike Green au reușit câte 13 puncte pentru Venezia.

Scorul general devine 2-2. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Următoarea confruntare este găzduită la Milano.

În cealaltă semifinală, Reggio Emilia și Avellino se află la egalitate, scorul general fiind tot de 2-2.

Foto: olimpiamilano.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.