Dusko Vujosevic este noul antrenor al echipei naționale a Bosniei-Herțegovina

Dusko Vujosevic, legenda lui Partizan Belgrad, a fost numit în funcția de antrenor al echipei naționale a Bosniei-Herțegovina. Anunțul a fost făcut luni (27.03).

Actualmente antrenor la Limoges CSP, în primul eșalon al Franței, muntenegreanul Vujosevic preia naționala Bosniei-Herțegovina de la Damir Mulaomerovic. Acestaa demisionat după ratarea calificării la EuroBasket 2017, eșec dublat de probleme consemnate între mai mulți jucători ai echipei naționale.

Vujosevic a antrenat naționala Serbiei în anul 2003, fiind primul tehnician al acestei naționale după dispariția Iugoslaviei. De asemenea, „Dule” a pregătit naționala Muntenegrului între 2007 și 2010.

Campion al Iugoslaviei de șase ori, al Serbiei de alte șase ori, respectiv al Ligii Adriatice în cinci rânduri, toate cu Partizan, Dusko Vujosevic are merite deosebite în lansarea unui număr impresionant de jucători în Euroligă și chiar NBA.

Selektor naše muške seniorske reprezentacije, gospodin Duško Vujošević.Dobrodošao nam! 💙💛

Posted by KSBiH on 27 Martie 2017

De notat că în LNBM evoluează mai mulți jucători care s-ar putea afla în vizorul lui Vujosevic pentru naționala Bosniei. Vorbim despre Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea) și Marko Sutalo (Dinamo București). Ambii au participat la EuroBasket 2015.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.