Dusan Alimpijevic este noul antrenor al lui Steaua Roșie Belgrad

Dusan Alimpijevic este noul antrenor principal al Stelei Roșii Belgrad. În vârstă de 31 ani, el a semnat un acord cu valabilitate pentru următoarele trei sezoane cu campioana Serbiei și deținătoarea Ligii Adriatice.

Alimpijevic a jucat pentru Vojvodina Novi Sad, după care și-a început activitatea de antrenor. El a activat ca principal la Vojvodina (2013/15), Spartak Subotica (2015/16) și FMP (2017).

Milenko Tepic va fi antrenor asistent. Staff-ul tehnic va fi completat de un al 2-lea asistent – Slobodan Ljubotina, iar preparator fizic este Aleksandar Jovacevic. Astfel, sârbii își păstrează mare parte din staff-ul tehnic condus în ultimii ani de către Dejan Radonjic.

Munca noului antrenor se anunță infernală în condițiile în care a pierdut întreg nucleul de bază în jurul căruia s-a construit succesul Stelei Roșii Belgrad din ultimii ani. Steaua Roșie Belrad i-a pierdut în această vară pe Charles Jenkins (Khimki Moscova), Marko Guduric (Fenerbahce Istanbul), Luka Mitrovic (Brose Baskets), Stefan Jovic (Bayern Munchen) și Marko Simonovic (Zenit St. Petersburg). Există șanse mari ca și Ognjen Kuzmic să nu mai continue, fiind tot mai aproape de semnătură cu Real Madrid.

În plus, sârbii l-au cedat și pe Jonah Bolden, jucător pe care Alimpijevic l-a antrenat la FMP în ultimul sezon competițional. Acesta a semnat cu Maccabi Tel-Aviv, iar Steaua Roșie a încasat aproape o jumătate de milion de euro.

În aceste condiții, Alimpijevic va avea nevoie de sprijinul celor din jur și de răbdarea acestora pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții optime.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.