După titlul din BasketballCL, Nick Minnerath a câștigat și trofeul de cel mai bun marcator al sezonului în Liga VTB

Nicolas Minnerath a totaiat 35 puncte în victoria reputată de Avtodor Saratov asupra lui VEF Riga în Liga VTB. Americanul a reușit patru coșuri de trei puncte și șapte de două în partida încheiată cu scorul de 96-84.

Jucătorul în vârstă de 28 ani, ce evoluează la poziția 4, a terminat sezonul regulat al Ligii VTB cu o medie de 23.3 puncte pe meci, adică cu un total de 512 puncte marcate în 22 partide disputate. Astfel, Minnerath a fost declarat cel mai bun marcator al sezonului în competiția amintită.

Minnerath a terminat cu 55% la aruncările de două puncte, 37% la trei puncte și 88% la linia de pedeapsă. Aflat la primul sezon în competiție, Minnerath a fost premiat de conducerea Ligii VTB, care a fost reprezentată de Ilona Korstin, director general.

Alexey Shved de la Khimki Moscova a fost al 2-lea în ierarhia marcatorilor, cu o medie de 22 puncte, iar Keith Langford de la Unics Kazan s-a situat pe locul 3, cu o medie de 19 puncte pe meci.

Nick Minnerath a jucat două partide în compania lui CSM CSU Oradea în grupele Basketball Champions League. De notat că el a fost singurul jucător din Champions League cu o medie de peste 20 puncte pe meci (20.03). Așadar, Minnerath a fost cel mai bun marcator și în noua întrecere FIBA.

Foto: vtb-league.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.