Dublă distincție pentru Luka Doncic

Luka Doncic a fost desemnat MVP al Meciurilor 3 și 4 din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2016/17. Slovenul de doar 18 ani al lui Real Madrid a avut un impact colosal asupra seriei pe care ibericii au câștigat-o cu scorul general de 3-1, asupra lui Darussafaka Dogus Istanbul.

Doncic a avut 13 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, fără posesie pierdută în Meciul 3, pentru 23 la eficiență. Real a învins cu scorul de 88-81.

Același jucător a contabilizat 11 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări cu 3 mingi pierdute în Meciul 4, pentru 21 la ficiență. Madrilenii sua-u impus cu scorul de 89-78. Doncic a împărțit acest premiu cu Gustavo Ayon și Bryant Dunston.

Doncic a obținut titlul de MVP al unei etape pentru a 4-a oară în actualul sezon competițional. El deține recordul alături de cel mai bun jucător al sezonului precedent, francezul Nando De Colo.

În 33 partide disputate, jucătorul în vârstă de 18 ani are medii stagionale de 8.1 puncte, 4.5 recuperări, 4.3 pase decisive, 0.9 intercepții și 1.7 posesii pierdute pentru 13.9 la eficiență în 20 minute pe partidă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.