Dragan Zekovic a semnat cu Steaua CSM EximBank București

Steaua CSM EximBank București a anunțat legitimarea lui Dragan Zekovic. Acesta revine în România la distanță de un an după ce și-a reluat activitatea baschetbalistică. Similar celorlalți jucători legitimați în această vară de militari, Zekovic a semnat un contract pe doi ani.

Înalt dd 2.10 metri, jucător de pozițiile 4-5, cu un potențial ofensiv remarcabil, Zekovic sosește de la Karpos Sokoli. În vârstă de 30 aji, Zekovic a câștigat Cupa Macedoniei în 2017 și a fost finalist al campionatului din această țară. De asemenea, el a avut un parcurs solid în Liga Adriatică.

Zekovic a ratat un singur meci în Liga Adriatică. El a avut 25 prezențe cu medii de 9.4 puncte, 3.6 recuperări și 0.8 pase decisive pe meci în aproape 23 minute pe meci. El a avut 40% la trei puncte. În plus, jucătorul amintit a bifat 11 prezențe în Liga Balcanică, cu 10.6 puncte, 5.4 recuperări și 1.4 pase decisive pe partidă. În fine, a jucat 18 partide în campionatul macedonean și a avut 10.9 puncte, 4.9 recuperări și 0.9 pase decisive pe partidă.

De-a lungul carierei, Dragan a mai jucat pentru Avala Ada, Atlas, Arkadia Traiskirchen Lions, FMP, OKK Beograd, Vojvodina și CSU Asesoft Ploiești. El s-a retras din baschet în cursul sezonului 2013/14, după ce a fost diagnosticat de cancer. Zekovic a urmat un tratament medical și a revenit în lumea baschetului în urmă cu un an.

Steaua CSM EximBank București a mai legitimat doi jucători străini până la această oră. Ei sunt Marius Runkauskas și Luka Lapornik. De asemenea, militarii continuă colaborarea cu Vlad Negoițescu, Iuri Fraseniuc și Cătălin Baciu.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.