Dragan Zekovic și Nandor Kuti s-au remarcat în re-editarea finalei LNBM 2017

Dragan Zekovic a fost principalul remarcat al derby-ului etapei a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Pivotul ex-iugoslav a fost cel mai bun marcator, cel mai eficient jucători și a avut cel mai mare indice +/- în meciul pe care CSM Steaua București l-a câștigat în compania lui U-BT Cluj-Napoca, scor 89-75.

În 23 minute și 22 secunde de joc, Zekovic a avut 27 puncte. Jucătorul de 2.10 metri al militarilor a avut 6/10 la aruncările din spatele semicercului 3/5 din interiorul acestuia, respectiv 3/3 la linia de pedeapsă. El a adăugat 6 recuperări (3 ofensive) și un capac, cu o singură posesie pierdută pentru 27 la eficiență. Dragan a terminat cu 21 la +/-.

Zekovic a fost liderul echipei antrenate de Jukka Toijala la recuperare și recuperare ofensivă, pe lângă contribuția mai sus amintită. De notat că Dragan Zekovic a avut mai multe reușite de pe smeicerc decât întreaga echipă clujeană în acest meci.

Povestea lui Dragan Zeković

De cealaltă parte s-a evidențiat Nandor Kuti. Jucătorul U23 al formației clujene a fost liderul echipei campioane la eficiență și pase decisive. Totodată, Kuti a fost cel mai faultat jucător al echipei ardelene.

Kuti a petrecut 23 minuteși 52 secunde de joc în teren. El a bifat 14 puncte (6/9 din acțiune, 1/3 la linia de pedeapsă), 5 pase decisive, 3 recuperări, o intercepție și un capac, cu o posesie pierdută pentru 18 la eficiență și -10 la +/-. Nandor a fost faultat de cinci ori în această confruntare.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.