Double-double și victorie pentru Alex Olah

Alex Olah a obținut o victorie alături de Belfius Mons Hainaut, scor 68-65, asupra lui Basic Fit Bruxelles. Meciul contează pentru sezonul regulat al ligii profesioniste din Belgia.

Compatriotul nostru a avut 24 minute de joc, fiind titularizat la poziția 5. El a avut 4/9 la aruncările din acțiune și 7/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. Olah a bifat 15 recuperări, toate defensive, o pasă decisivă și a pierdut posesia mingii de patru ori. Alex a fost faultat de șapte ori în cadrul acestui meci, pe care l-a încheiat cu 31 la eficiență.

Belfius Mons Hainaut se situează pe locul al 4-lea în clasamentul ce cuprinde zece poziții. Echipa bănățeanului are un bilanț general de 7-6, identic cu ocupantele locurilor 5 și 6.

Olah are 13 meciuri jucate în Scoore League, fiind titularizat de nouă ori. El are medii de 12.3 puncte, 5.2 recuperări, 1.1 pase decisive pentru 13.2 la eficiență în 22 minute pe partidă. Alex are procentaje de 52% la două puncte, 27% la trei puncte și 90% la linia de pedeapsă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.